Lisaks valis üldkogu kaheks järgmiseks aastaks esimehe, aseesimehed ning juhatuse liikmed, revisjonitoimkonna, programmi- ja põhikirjatoimkonna, valimistoimkonna ja aukohtu liikmed.

Esimees Lauri Läänemets jätkab erakonna juhina, ta sai 259 häält. Lisaks pürgis esimehe kohale ka Tanel Talve, kes sai 45 häält. Erakonna peasekretärina jätkab Reili Rand.

Aseesimeesteks valiti Anti Allas, Jevgeni Ossinovski, Lauri Paeveer, Tanel Kiik ja Riina Sikkut.

Juhatusse valiti Anto Liivat, Eduard Odinets, Eiki Nestor, Helmen Kütt, Jaak Aab, Katri Raik, Madis Kallas, Marina Kaljurand, Maris Neeno, Maris Sild ja Priit Lomp.

Euroopa Parlamendi valimistel on kandidaadid Marina Kaljurand, Sven Mikser, Katri Raik, Tanel Kiik, Riina Sikkut, Ivari Padar, Natalie Mets, Vootele Päi ja Jevgeni Ossinovski.

Üldkogul pidas kõne erakonna esimees Lauri Läänemets, erakonna auesimees Marju Lauristin ja europarlamendi saadik Marina Kaljurand, tervituseks võttis sõna ka ametiühingute juht Kaia Vask.

Läänemetsa sõnul lähevad sotsiaaldemokraadid ka europarlamendi valimistele vastu tugeva programmiga ja nn triibulise nimekirjaga.