Kots kirjutas lahingus „otsesele osalejale“ viidates, et Vene sõjaväelased löövad tagasi rünnakut Spodarjušino piiripunktile, vahendab Meduza.

„Vastane on 50 meetri kaugusel, loobivad meie omi granaatidega. Lähenevad tankid, jalaväe lahingumasinad Bradley, töötavad lennuvägi ja mitmikraketiheitjad – sealt püütakse soomustehnikaga läbi murda,“ tsiteeris Kots oma allikat.

Telegrami kanali „Shot“ andmetel saabus umbes 30 „diversandist“ koosnenud grupp Spodarjušinosse Ukraina Sumõ oblastist. „Shot“ kinnitas, et tapetud on 12 „diversanti“ ja hävitatud kaks Bradleyt. „Baza“ teatel on Spodarjušino ümber piiratud.

Lahingust Spadarjušino piirkonnas teatas ka sõjablogija Semjon Pegovi projekt WarGonzo, mille teatel hävitavad Vene sõjaväelased ja piirivalvurid vastase elavjõudu ja tehnikat. WarGonzo teatel tõkestasid Vene sõjaväelased öösel „diversantide“ esimese katse Venemaale tungida Kurski oblasti Tjotkino piirkonnas.

Lahingust Ukraina „diversantidega“ teatas ka Kurski oblasti kuberner Roman Starovoit, kelle sõnul ei lubanud ega luba Vene sõjaväelased ja piirivalvurid „diversantidel“ Venemaa territooriumile tungida.

Telegrami kanalid teatasid ka plahvatusest Belgorodi kesklinnas raudteejaama piirkonnas.

Ukraina poolel võitlev Leegion Venemaa Vabadus teatas Telegramis, et nende suurtükivägi hävitas Kurski oblastis Tjotkinos kaks Putini vägede laskemoonaladu.

Jaga
Kommentaarid