Viiendaks ametiajaks „kandideeriv“ Putin kutsus venemaalasi „minema valima ning väljendama oma kodaniku- ja patriootilist seisukohta, hääletama teie poolt väljavalitud oma kandidaadi poolt, meie armastatud Venemaa eduka tuleviku poolt“, vahendab Meduza.

Putin ütles, et Venemaa kodanikel on isiklik vaade sellele, kuidas ja millist riiki ehitada ning millised plaanid ellu viia.

„Täna on kriitiliselt tähtis sellelt teelt mitte kõrvale kalduda. Jõuda kavandatuni. Saavutada seatud ulatuslikud eesmärgid,“ lausus Putin.

„Valimistel“ osalemist nimetas Putin patriootiliste tunnete väljenduseks ning tõi eeskujuks „Donbassi ja Novorossija elanikud, kes hääletasid kõige raskemates tingimustes referendumitel ühtsuse poolt Venemaaga ja teevad ka neil päevil oma valiku“.

„Hääletavad ka meie võitlejad rindel. Nad kaitsevad vaprust ja kangelaslikkust üles näidates isamaad. Ja osaledes valimistel, annavad meile kõigile eeskuju,“ ütles Putin.

„Ainult teie, Venemaa kodanikud, määrate isamaa tuleviku. Teil ei seisa ees mitte lihtsalt oma hääle andmine, vaid tugev oma tahte ja püüdluste, isikliku osaluse väljendus Venemaa edasises arengus,“ kuulutas Putin, teatades, et „valimised on samm tulevikku“.

„Presidendivalimised“ toimuvad Venemaal homsest pühapäevani.

Jaga
Kommentaarid