„Keskerakonna fraktsioon on sisemistest muutustest tingitud väljakutsetega hästi hakkama saanud ja meie saadikud seisavad erakonna väärtuste ja valijatele antud lubaduste eest,“ lausus Lauri Laats. „Tänane valitsus on maksutõusude tuhinas ära unustanud perede toimetuleku ja ettevõtete käekäigu. Keskerakonna saadikud on nendele ja paljudele teistele murekohtadele Riigikogus tähelepanu pööranud ning seisame ühiselt võrdsema ühiskonna eest, kus kedagi ei jäeta maha.“

Fraktsiooni aseesimehe Vadim Belobrovtsevi sõnul on Keskerakonna poliitiline aktiivsus Riigikogus ja kohalikes omavalitsustes hästi nähtav ja kõnetab Eesti inimesi aina rohkem.

Keskerakond pakub turbulentsetel aegadel stabiilsust ja tasakaalustatud lähenemist akuutsetele teemadele. Eesti riik on olnud rohkem kui kaks aastat majanduslanguses ja selge on see, et koalitsiooni poolt kehtestatavad maksutõusud ei paku olukorrale lahendust, vaid hoopis süvendavad probleeme. Oleme sellisele valitsuse tegevusele kategooriliselt vastu ning inimesed üle riigi näevad seda ja usaldavad meid aina rohkem. Näiteks järgmise sammuna korraldab Keskerakond 17. märtsil Tallinnas automaksu vastu suunatud meeleavalduse, kuhu ootame kõiki, kes ei ole tänase valitsuse poliitikaga rahul,“ lausus Vadim Belobrovtsev.