Täna hommikul teatasid drooni lendamisest kortermajja nii Fontanka kui Bumaga väljaanded, mis viitasid kohalike elanike ütlustele. Tunnistajate sõnul oli kuulda drooni iseäralikku heli. Ametlikku kinnitust droonirünnaku kohta praegu ei ole.

Peterburi linnapea Alexander Beglov kinnitas oma Telegrami kanalil, et Krasnogvardeiski rajoonis toimus intsident, kuid ei täpsustanud selle põhjust. Ta kirjutas, et ükski inimene kannatada ei saanud, kuid kahjustada said kahe maja rõdud.

Samas piirkonnas asub naftaladu

Fontanka avaldas video, mis väljaande sõnul kujutab drooni kokkupõrke tagajärgi ehk rususid viiekorruselise eluhoone hoovis. Videost on näha, et ka hoone ise on saanud kahjustusi. Väljaande sõnul hakkasid lugejad veidi pärast kella seitset hommikul teada andma plahvatuse helidest, samuti oli linna põhjaosa kohal kuma.

Telegrami kanal „Ostrošno, novosti“ kirjutas, et esialgse info kohaselt nähti plahvatuse eel taevas drooni. Telegrami kanalid „Shot“ ja „Mash“ ei välistanud, et drooni tegelik sihtmärk oli Rutši naftahoidla, mis asub plahvatuse toimumise kohast umbes kilomeetri kaugusel.