„Töö käigus ilmnesid mõnedel komandöridel teatud valearvestused olukorra valdamisel ja vastase hindamisel, mis mõjutas otseselt kaitse vastupidavust mõnedel suundadel. Ma võtsin tarvitusele kõik meetmed olukorra korrigeerimiseks kohapeal koos täiendava laskemoona ja materiaalsete vahendite ressursi ning vajalike reservide eraldamisega,“ öeldakse Sõrskõi teates.

Sõrskõi sõnul jätkavad venelased aktiivset rünnakutegevust rindejoone paljudel suundadel. Pingeline on olukord Avdijivka ja Zaporižžja suunal. Vene ründeüksused püüavad seal kaitsest läbi murda ning hõivata Tonenke, Orlivka, Semenivka, Berdõtši ja Krasnohorvika asula.

„Jätkuvad rängad lahingud Verbove ja Robotõne piirkonnas, mille üle püüab vaenlane kontrolli tagasi saada. Oma tööd lahingutegevuse piirkonnas alustasin ma Donetski operatiiv-taktikalisest grupeeringust, sõjaväeosadest, mis hoiavad kaitset Avdijivka suunal,“ teatas Sõrskõi.

Lisaks sellele teatas Sõrskõi, et okupandid murdsid läbi Orlivka serva, aga 3. ründe- ja 25. õhudessantbrigaadi võitlejad lõid nad sealt välja.

Jaga
Kommentaarid