„28. veebruaril kella 13 paiku sai häirekeskus teate, et Võru linnast Räpina maantee lähistelt leiti inimese säilmed,“ ütles PPA kõneisik Pirjo Neissaar Delfile.

„Leiukoha ja skeleti lähistelt leiti ka riideesemed ning ka isikut tõendav dokument, mis kuulusid Võrus 2022. aasta detsembrikuus kadunuks jäänud 60-aastasele Aivarile.“

Neissaar ütles, et suure tõenäosusega ongi avastatud säilmete puhul tegu kadunud mehega, kuid tõsikindlalt saab PPA seda kinnitada alles siis, kui leiule on tehtud DNA-uuring.

Tunamullu detsembri hakul andis politsei teada, et palub kaasabi Aivari leidmiseks. Too oli lahkunud eelneval kuul oma kodust.

Murelikud lähedased pöördusid politsei poole, kui polnud oma pereliikmest juba nädalaid kuulnud. Nende sõnutsi olevat Aivaril olnud kombeks aeg-ajalt kodust kellelegi sõna jätmata lahkuda ning omi asju ajada, kuid sedavõrd pikka aega ta kodust varem eemal polnud olnud.

Üle kontrolliti nii tema kodukoht Võru linnas kui ka teised paigad, kus Aivar tavatses käia. Tema mobiiltelefon oli välja lülitatud.

Jaga
Kommentaarid