Randvere kooli direktori Margus Tõnissaare sõnul toimus vahejuhtum 14. veebruaril ja selle edastas samal päeval koolijuhile üks pikapäevarühma õpetajatest, kes olukorda pealt nägi.

„Võtsime infot kooli poolt väga tõsiselt ja asusime seda kohe kontrollima. Asjaolude selgitamise käigus informeerisime kohe ka õpilase vanemaid ja eemaldasime töötaja selle rühma juurest, kust juhtum aset leidis. Peatselt jäi töötaja haiguslehele. Seni kogutud info põhjal on selgunud, et õpetaja ja õpilase vahel toimunud konflikti käigus jõudsid sündmused nii kaugele, et õpetaja lõi õpilast. Mul on väga kahju, et selline vahejuhtum on aset leidnud,“ ütles direktor.

Pealtnägijatelt saadud info põhjal on selgunud, et õpilase ja töötaja vahel tekkis konflikt. „Mõistame hukka igasuguse sobimatu käitumise ja kindlasti ei tolereeri me Randvere koolis vägivalda mingil kujul ega kellegi poolt. Selle olukorra oleks pidanud lahendama töötaja teisti ja me peame ka keerulistes olukordades suutma säilitada professionaalsuse,“ ütles direktor.