Kinnitati Tõnis Möldri lahkumine sotsiaalkomisjoni liikme kohalt ja asumine majanduskomisjoni liikme kohale ning Aleksandr Tšaplõgini lahkumine põhiseaduskomisjoni liikme kohalt ja asumine sotsiaalkomisjoni liikme kohale.

Ühtlasi kinnitati Ester Karuse lahkumine julgeolekuasutuste järelevalve erikomisjoni liikme kohalt ning Lauri Laatsi lahkumine riigieelarve kontrolli erikomisjoni liikme kohalt ja asumine julgeolekuasutuste järelevalve erikomisjoni liikme kohale.

Samuti kinnitati Andre Hanimäe lahkumine korruptsioonivastase erikomisjoni liikme kohalt, Vadim Belobrovtsevi asumine riigieelarve kontrolli erikomisjoni liikme kohale ning Andrei Korobeiniku asumine korruptsioonivastase erikomisjoni liikme kohale.

Keskerakonna riigikogu fraktsioonis on praegu kuus saadikut. Nii teised opositsiooniparteid kui koalitsioonierakonnad arutlevad, mil ometi valib keskfraktsioon endale uue esimehe. Allikate sõnutsi tõkestab see üldiselt ka tööd vanematekogus ja probleeme on komisjonikohtadega.

Keskerakonna fraktsiooni aseesimees Andrei Korobeinik ütles paar nädalat tagasi, et enne nad fraktsiooni juhti ei vali, kui kõik pole komisjonidega selge. Ta märkis, et neil on väga väike fraktsioon ja just töökoormuse osas on jaotus oluline. Ehk fraktsioonijuhil ei saa olla paralleelselt suur koormus komisjonide puhul.

Praegu paistab, et nad on soovitud muudatused saanud. Aleksandr Tšaplõgin sai sotsiaalkomisjoni.