Erialavaliku lihtsustamiseks:

  • saab osaleda bakalaureuse erialade messil;

  • külastada TalTechi laboreid;

  • kuulata loenguid;

  • võtta osa töötubadest ja karjääritundidest;

  • tudengielu messil saada kogemuse Eesti ägedaimast tudengielust;

  • ringi vaadata linnakus ning ülikooli hoonetes.

Külalised on oodatud TalTechi inseneri-, IT-, majandus- ja loodusteaduskonda. Samuti jagavad sisseastumisinfot Virumaa, Tartu ja Kuressaare kolledžid ning Eesti Mereakadeemia esindajad.

Esimest korda on abiturientidel avatud uste päeval heade teadmiste ja kiiruse korral võimalik tagada endale õppekoht Tallinna Tehnikaülikoolis juba enne kevadisi lõpueksameid. Varem maikuus toimunud Labürindijooksul on kahe viimase aasta jooksul osalenud ligi 300 noort.

Labürindijooksu mõte on lahendada aja peale ülesandeid peast arvutamises, matemaatikas, füüsikas või keemias, eesti keeles või ajaloos ja loogikas. 15 parima tulemuse saanud 12. klassi õpilast saavad sügiseks õppekoha vabalt valitud TalTechi õppekaval (va arhitektuur).

TalTechi avatud uste päevale tasub tulla mõlemal päeval, sest programm erineb kummalgi päeval. Mõlemal päeval algavad tegevused TalTechi peahoones kell 10. Päevakava ja pidevalt täienev info on leitav siit.

Labürindijooksul, töötubades, loengutes, karjääriseminaridel ja ringkäikudel osalemiseks on vajalik eelregistreerimine. Kohti on piiratud koguses. Registreeruda saab siin.

Enne avatud ustele tulekut vaata ka meie kodulehelt õpetatavate erialade kirjeldusi, samuti saab sealt infot vastuvõtu ja sisseastumiskatsete kohta.

Hoia silm peal ka Facebooki sündmusel.

 

 

Jaga
Kommentaarid