Peskovi sõnul on vestlus tudengitega ajastatud tudengipäevale, vahendab Interfax.

„Tudengid küsivad kõike, mida tahavad, president vastab sellele kõigele, õnnitleb loomulikult kõiki Kanti ülikoolis õppivaid tudengeid isiklikult,“ ütles Peskov.

Seejärel kohtub Putin Kaliningradi oblasti kuberneri Anton Alihhanoviga ja toimub nõupidamine oblasti sotsiaal-majandusliku arengu üle.

Lisaks sellele avatakse Peskovi sõnul päikesepaneele tootev ettevõte.

Peskov rõhutas, et tarvitusele on võetud vajalikul tasemel turvameetmed.

„Need võetakse alati tarvitusele – erilised turvameetmed on kõikjal, mis puudutab riigipead. Ja loomulikult võeti meetmed tarvitusele ka seekord. See tähendab, et tehakse kõik, mida peab, riigipea julgeoleku tagamiseks,“ ütles Peskov, vastates küsimusele, kas Kaliningradi oblastisse sõitmiseks on tarvitusel erilised turvameetmed.

Täpsustavale küsimusele, kas taotletakse otsekoridori lennuks läbi Leedu, vastas Peskov: „Ei.“

Küsiti ka seda, millise sõnumi saadab see visiit Kaliningradi oblastit ümbritsevatele NATO riikidele, vahendab RIA Novosti.

„Kui president külastab Vene Föderatsiooni regioone, ei ole see sõnum NATO riikidele. See on peamine, millega president tegeleb. Ja peamine ei ole mitte sõnumeid saata, vaid see, mida ta teeb juba palju aastaid – töötab meie maa ja meie regioonide arengu kallal,“ lausus Peskov.

Jaga
Kommentaarid