Pausi ajal pärast Carrolli tunnistusi selle kohta, mis juhtus pärast seda, kui ta oli süüdistanud Trumpi enese vägistamises, kaebas üks advokaat, et Trump kommenteerib vandekohtule kuuldavalt, et tegemist on „nõiajahi“ ja „pettusega“, vahendab New York Times.

Kohtunik Lewis Kaplan, kes oli kogu hommiku Trumpi advokaadi Alina Habbaga viimase vastulausete asjus vägikaigast vedanud, näis kannatuse kaotavat.

„Härra Trumpil on õigus siin kohal olla,“ ütles Kaplan. „Selle õiguse saab ära võtta ja selle saab ära võtta, kui ta segab, millest on mulle teatatud, ja kui ta eirab kohtu korraldusi.“

Seejärel pöördus kohtunik Trumpi poole.

„Härra Trump, ma loodan, et ma ei pea kaaluma teie protsessilt kõrvaldamist,“ ütles Kaplan.

Trump, kes oli kogu hommiku Carrolli tunnistuste peale pead vangutanud, tõstis käed üles.

„See meeldiks mulle,“ ütles Trump.

„Ma saan aru, et te tahaksite ilmselt väga, et ma seda teeksin, sest te lihtsalt ei suuda end kontrollida,“ vastas Kaplan.

Carroll süüdistab Trumpi enese vägistamises aastakümneid tagasi. Trump on aga teinud kümneid postitusi sotsiaalmeediasse, milles on süüdistanud Carrolli valetamises, kuigi vandekohus mõistis Carrollile eelmisel aastal välja kaks miljonit dollarit kahjutasu. Trump ei ole kohustatud kohtuprotsessil kohal viibima, aga ta on öelnud, et tahab tunnistusi anda.