Frankfurdi lennujaamas peatati lennukite õhkutõusmised tiheda külma vihma tõttu, teatas Saksamaa uudisteagentuur dpa. Lennujaama sõnul oli oht, et lennukid võivad jäätuda enne lennurajale jõudmist. Tühistati sadu lende, kuid väljalennud jätkusid pärastlõunal, kui vihm vaibus.

Samuti suleti ajutiselt lennujaam Norra pealinnas Oslos, kuna lumesadu vähendas pilootide nähtavust. Lennujaama pressiesindaja Ylva Celius Trulseni sõnul oli liiklust takistav tohutu lumesadu ja tugevad tuuleiilid „väga ebatavalised“ ning sellest tulenev lennujaama sulgemine haruldane. Lennujaam avati hiljem kolmapäeval.

Lumesadu seiskas liiklust ka mujal Skandinaavias, teedel ja maanteedel olid ummikud ja ühistransport hilines. Samuti tühistati parvlaevaliinide väljasõite ja suleti mõned sillad. Mitmel pool Taanis kutsuti inimesi kodudesse jääma.

Saksamaa lääne- ja lõunaosas põhjustas vihm libedaid teeolusid, mille tagajärjel leidis aset mitmeid liiklusõnnetusi, vahendab Associated Press. Ettevaatusabinõuna suleti paljud koolid ja lasteaiad, mõned ettevõtted pakkusid töötajatele kodus töötamise võimalust.