Viirelaiu Saatkond saabus mandrile otse ürgselt Viirelaiult, väikeselt privaatsaarelt Muhumaa kõrval. Kohast, kus kasvatatakse lambaid, peetakse lugu gurmeetoidust, kaunist Eesti loodusest ja muidugi avatud, armastust täis südametest.

Juba seitse aastat on saarel tegutsenud inimesed, kelle südameasjaks on Eesti sündmuskultuuri uutesse kõrgustesse viimine. Nende missioon on luua kordumatuid üritusi, mis sünniksid hingest, puudutaksid paljusid ja oleksid igas mõttes erakordsed.

Nii korraldataksegi saarel mitmesuguseid festivale, maagilisi show’sid, erasündmusi, koolitusi, suvepäevi ja palju muud.

Kes või mis on see salapärane Viirelaiu Saatkond?

Viirelaiu Saatkond sündis pea kaks aastat tagasi, kui saare külalised arvasid, et suvistest saare sündmustest jääb väheks.

Nimelt pääseb saarele vaid suveperioodil või siis, kui autoga üle jää sõita saab. Muul ajal on saar justkui muust maailmast välja lõigatud. Koht ise on aga erilise õhkkonnaga, lummates ja ühendades paljusid. Nii otsustatigi luua Viirelaiu Saatkond – saare käepikendus, mis toob erilised sündmused mandrile, otse linnamelu ja inimeste keskele.

Kui saarel on hooaeg maikuust septembrini, siis pealinna väisab Saatkond novembrist aprillini.

Video: Arbo Rae

Twist’iga õhtusöögid, moe-show’d ja uhked pidustused

Viirelaiu Saatkonda saabudes leiad end maitsekalt ja elegantselt kujundatud peosaalist, kus viibides on raske vahet teha, kas oled Tallinnas või hoopis mõnes 1920ndate sumedas Hollywoodi restoranis.

Viirelaiu inimesed usuvad, et atmosfääris peitub võti. Just hoolikalt läbi mõeldud ja detailidele üles ehitatud peopaigas saavad külalised kehastuda väärikateks pidulisteks. Just nagu vanadel headel aegadel!

Viirelaiu Saatkonna talvekuude kava on mitmekülgne, pakkudes külalistele avastamisrõõmu ja elevust.

Kas oled end kunagi peol olles leidnud mõrvamüsteeriumi keskelt, samal ajal tippkokkade mitmekäigulisi gurmeeõhtusööke maitstes? Kui ei, siis „Mõrvamüsteeriumiga õhtusöök“ on miski, mis sind argipäevast üles äratab ja kehasse mõnusat adrenaliini süstib.

Rado Mitro on Viirelaiu peakokk, kes on tuntud oma out-of-the-box-kokkamisstiili poolest. Ta suudab absoluutselt igast toorainest luua imemaitsva toidu. Päriselt ka! Kui oled tüdinenud tavalisest restoranimenüüst, siis Rado viiekäiguline õhtusöök on just sulle!

Sel õhtul astud sammukese kaugemale argipäevast ning sukeldud maagilisse õhkkonda, kus tipptasemel gurmeeõhtusöök ja someljee valitud joogid sulavad kokku parimate DJ-de rütmide ning võrratu meelelahutusega.

  • Erinevatest kultuuridest inspireeritud stiiliõhtud (Tai, Filipiinid) 25.01 ja 01.02

Kas tead, mis teeb eriliseks Filipiinide toidukultuuri või taipärased kokteilid?

Enam ei pea pikka lennureisi ette võtma, et end eksootilisest keskkonnast leida. Stiiliõhtutel muutub Viirelaiu Saatkond kuumaks lõunamaaks, kus saad maitsta välismaa toite, kokteile ja imetleda ekstravagantseid dekoratsioone.

Saladuskatte all võib öelda, et peagi avab Viirelaid oma resort’i Tais, seega taipärane õhtu on justkui väike meelitus enne uut ja metsikut seiklust.

Saatkond kostitab muusikanautlejaid vähemalt korra kuus ühe tasuta sündmusega, kus võid ennast unustades tantsida ja kokteilidel oma meeli paitada lasta.

Viirelaiu Saatkonnast leiad ettevõtte pidude ja erasündmuste meka

Viirelaiu Saatkond võõrustab suurima heameelega ka erinevaid eraüritusi, uusaasta- ja jõulupidusid ning galasid, pakkudes luksuslikku peopaika kuni 200 inimesele. Saatkonna ruumid on kujundatud nii, et neid saaks kohandada vastavalt piduliste soovidele ja eelistustele.

Saatkonna tiim koosneb ürituskorralduse proffidest, kes on spetsialiseerunud eriliste lahenduste loomisele ja kõrgeklassilise teeninduse pakkumisele. Seega võid kindel olla, et sinu sündmus on parimates kätes.

Võib vist öelda: tere tulemast uude ajastusse – maagiliste pidude maailma, kus külaliste silmad säravad ja elu muutub taas põnevaks muinasjutumaaks!

Jaga
Kommentaarid