Teatati ka , et okupandid saatsid välja neli lennukit MiG-31K rakettidega Kinžal. Hiljem teatati, et õhus oli üheksa sellist lennukit.

Ukraina õhujõudude teatel tulistati täna alla kümme aeroballistilist raketti H-47M2 Kinžal, 59 tiibraketti H-101/H-555/H-55 ja kolm tiibraketti Kalibr.

Kiievi linna sõjaadministratsiooni juhi Serhi Popko sõnul on kõige hullemad tagajärjed Solomjanskõi rajoonis, kus põlesid korterelamud. Tuli blokeeris inimesi ülemistele korrustele.

Kiievi linnapea Vitali Klõtško sõnul on Solomjanskõi rajoonis viga saanute arv kasvanud 49-ni. Haiglasse viidi 43 inimest. Hukkunud on kaks inimest.

Popko lisas, et Desnjanskõi rajoonis põles kaubanduskeskus.

Darnõtskõi rajoonis said kahjustada eluruumid.

Holossijivskõi rajoonis kukkusid raketi tükid lagedasse kohta.

Petšerskõi rajoonis kukkusid raketi tükid üheksakorruselise maja katusele, veel ühele kortermajale ja eramajale.

Oboloni rajoonis põles elumaja, raketi tükid kukkusid mitteeluhoonele ja ladudele.

Svjatošõnskõi rajoonis kukkusid raketi tükid mitteeluhoonele.

Podilskõi rajoonis oli tulekahju turul, kahjustada sai gaasitoru ja veetorud ning põles umbes kuus autot. Samuti kukkusid raketi tükid mitteeluhoonele. Võis põleda ka elumaja.

Ševtšenkivskõi rajoonis kukkusid raketi tükid avatud territooriumile.

Ukraina siseminister Ihor Klõmenko teatas, et Kiievi oblasti Fastivi rajoonis hukkus raketirünnakus kaks inimest. Kannatada sai Kiievi oblastis 11 inimest.

Harkivi oblasti sõjaadministratsiooni juhi Oleh Sõnjehubovi sõnul andsid okupandid Harkivi linnale vähemalt neli lööki, mille tagajärjel sai kahjustada korterelamud ja autod. Puhkesid tulekahjud.

Sõnjehubov täpsustas, et Harkivis hukkus Vene raketirünnakus üks naine ja sai vigastada 44 inimest.

Jaga
Kommentaarid