Brasiilia, Venemaa, India, Hiina ja Lõuna-Aafrika juhtidele saadetud kirjas ütles Milei, et eelmise valitsuse otsuseid on muudetud. Milei ütles kirjas, et tema valitsuse välispoliitika „erineb paljuski eelmise valitsuse omast“.

Milei, kes võitis novembris valimised, andis radikaalse lubaduse Lõuna-Ameerika riigi raskustes oleva majanduse ümberkorraldamiseks.

Ta lisas, et kuigi ta ei pea Argentiina BRICSi täisliikmeks saamist „sobivaks“, on ta siiski pühendunud kahepoolsete sidemete tugevdamisele, eelkõige eesmärgiga suurendada kauba- ja investeeringuvoogusid.

Peking toetas Argentiina ühinemist organisatsiooniga eelmise valitsuse võimul olemise ajal, kuid erinevalt nendest on Milei Hiinat tugevalt kritiseerinud. Kampaania käigus kirjeldas ta Hiina valitsust kui palgamõrtsukaid. Ta lisas, et ei hakka kommunistidega koostööd tegema.

BRICSi liikmed Brasiilia ja Hiina on Argentiina kaks suurimat kaubanduspartnerit. Lisaks nendele on riigil oluline kaubandussuhe USA-ga, mistõttu on hädavajalik säilitada head töösuhted kõigi kolmega.

Milei on kaalunud Argentiina peeso asendamist dollariga, mis viitab sellele, et tulevikus võib ta kalduda rohkem Washingtoni kui Pekingi poole.