Veebipõhised broneerimissüsteemid on käepärased klientidele ja efektiivsed teenuste juhtimise tööriistad ettevõtetele, parandades seejuures kliendikogemust ning hoolitsedes selle eest, et ükski neist niisama kaotsi ei läheks. Siin on viis olulisemat põhjust, miks võtta kasutusele mugav veebipõhine broneerimissüsteem timedule, ükskõik missuguses valdkonnas teenust pakud.

1. Oled kättesaadav 24/7

Automaatne broneerimissüsteem võimaldab klientidel broneerida aegu olenemata sellest, kas ettevõte on parasjagu avatud või mitte. Nii suureneb teenuste kättesaadavus ja kasvab võimalus teenida tulu ka siis, kui kedagi füüsiliselt kontoris, salongis või töökojas kohal pole. Hammas võib hakata valutama ka pühapäeva pärastlõunal ja sel hetkel võidab kliinik, kuhu saab esimesena aja kirja panna. Või teine näide. Vajadus vahetada sügisel rehve tekib ootamatult ja kõigil korraga. Automaatne broneerimissüsteem võtab suurema vaevata vastu kõik soovid ja annab kliendile selge pildi, millal saab löögile, ning võimaldab firmal hinnata töövoogu.

2. Toetab su äri vajadusi

Suutes kohaneda mistahes ettevõtte vajadustega, pakub timedule väga paindlikke võimalusi alates lihtsast aja kirja panekust kuni makse tegemiseni sama keskkonna kaudu. Veebikalendrist kordi funktsionaalsema broneerimissüsteemi juurde saab lisada erinevaid maksevõimalusi, sünkroonida seda kalendriga ning lisada statistika ja analüüsi tööriistu.

timedule funktsionaalsuse hulka kuulub ka ladus kliendisuhtlus, sest luua saab personifitseeritud ja ettevõtte isikupära toetavaid broneeringu meeldetuletuse tekste. Ja firma nägu võib olla ka broneerimissüsteemi maandumisleht – ka timedule arvestab oma klientide soovidega.

timedule on suureks abiks:

  • ilusalongidele;

  • hambakliinikutele;

  • spordiettevõtetele (näiteks golfi- ja tenniseväljakud);

  • laste mängutubadele ja seiklusparkidele;

  • kõigile, kes soovivad ettevõttele broneerimissüsteemi erilahendust.

3. Valutult integreeritav olemasoleva kodulehega

Lihtsamatel juhtudel piisab, kui lisad kodulehel vaid tekstilingi „BRONEERI AEG“, mis viib kliendi otse timedule platvormile. Niisiis pole vaja tellida mingeid kalleid kodulehe arendustöid ega maksta disainerile hiirkilomeetrite eest.

5. Saad tasuta proovida

timedule prooviperiood on 14 päeva. Huvi korral võid pärast seda valida endale sobiva mahuga paketi ja pakkuda ladusat klienditeenindust. Broneerimissüsteem saab hakkama nii ühemehefirmades kui ka suurettevõtetes ja kuutasu algab 14 eurost.

Jaga
Kommentaarid