Viis soovitust, et leida parim varstolmuimeja

Enne, kui liigume populaarseimate tootemudeliteni, jagame sinuga nõuandeid, mis tuleks enne konkreetse toote välja valimist läbi mõelda. Teadagi võib parim varstolmuimeja tähendada igaühe jaoks erinevaid asju.

  • Sea endale eelarve, mille ulatuses uut tolmuimejat otsid. Varstolmuimejate hinnad algavad paarikümnest eurost ja ulatuvad kuni tuhande euroni sõltuvalt seadme jõudlusest, brändist, funktsioonidest ja paljudest teistest näitajatest. Populaarse Xiaomi varstolmuimeja ostmiseks tuleb arvestada paarisaja euroga, Dysoni tooted algavad umbes 400 eurost ja Boschi tolmuimejad umbes 150 eurost.

  • Mõtle, milliseid puhastusfunktsioone vajad. Kõige lihtsamad mudelid pakuvad kuivpuhastust, aga on ka varstolmuimejaid, millel on lisaks tolmuimemisele ka märgpuhastuse võimalus ja spetsiaalsed otsikud, et eemaldada mustus ning tolm ka pehmelt mööblilt. Millised omadused peaksid sinu varstolmuimejal olema?

  • Arvesta tööajaga, mis kulub põrandate puhastamiseks. Parim varstolmuimeja on see, mille aku peab hästi vastu sinu kodukoristamisele kuluva aja. Väiksema korteri jaoks piisab umbes 30-minutilise tööajaga seadmest, aga majja tuleks juba valida vähe võimsama akuga toode.

  • Viimaseks arvesta nii disaini kui ka kasutusmugavusega, võta arvesse, kui kerge on seade, milline see välja näeb, kuidas seda hoiustatakse ja kui mugav on seda kasutada.

Milline on parim varstolmuimeja?

Varstolmuimejate mudeleid on väga palju ja seetõttu pole imekspandav, et sinu peas on küsimus, millist varstolmuimejat valida. Oleme pannud ritta mõned tolmuimejad, mille vahel saad valida. Veelgi suurem valik avaneb Kaup24 ja Hansaposti e-poodides, mine vaata sinna ka, et leida parim varstolmuimeja.

  1. Bissell CrossWave 1713 – puhastab ka kõige raskemalt eemaldatava mustuse. Tänu kolmele erinevale puhastusfunktsioonile on see seade ideaalne igapäevaseks kasutamiseks kodus.

  2. Kergel, juhtmevabal ja hea hinnaga Dreame V10-l on turbomootor ja pika kestvusega aku. Hea valik suuremasse korterisse või majja.

  3. Jimmy JV83 – spetsiaalselt loodud nii erinevate põrandapindade kui ka pehme mööbli puhastamiseks. Tänu sisseehitatud HEPA-filtrile eemaldab seade 99% ka kõige väiksemaid osakesi.

  4. Dreame V12 on stiilne, võimas ja uuenduslik valik – tänu kaheksatasandilisele mürasummutamise süsteemile töötab varstolmuimeja vaikselt. Sisaldab nii HEPA-filtrit kui ka nelja erinevat otsikut.

Lisaks nendele toodetele leiad ka Philipsi, Boschi, Dysoni ja teiste tuntud brändide tolmuimejad. Mine tutvu kogu valikuga Hansapostis ja Kaup24-s ning leia parim varstolmuimeja!

Jaga
Kommentaarid