Ametnike sõnul on töölised kaitstud ja päästjad on olnud nendega kontaktis. Pühapäeval toimunud õnnetusest saadik on neile saadetud toru kaudu toitu, vett ja hapnikku.

Kõige suuremaks probleemiks töötajate päästmisel on tohutud rahnud, mis on takistanud päästjatel kaevata evakuatsiooniteed.

Umbes 400 kilomeetrit lõuna pool asuvast New Delhist on õhutranspordiga kohale toimetatud võimas puurmasin, lootuses puurida läbi prahi.

„Uus masin on jõudnud lähimale kopteriväljakule. Seda pannakse kokku ja see saadetakse peagi kohale,“ ütles Uttarakhandi osariigi politseijuht Ashok Kumar.

Mehed töötasid pea 900 kilomeetrisel Char Dhami maanteel, mille eesmärk on ühendada neli palverännakupaika mägedes.

Teadete kohaselt viibis 4,5 kilomeetrises tunnelis 60 töölist. Sissepääsu lähedal viibinud töölistel õnnestus õigel ajal põgeneda, kuid umbes 40 sügavamal tunnelis olnud töötajat jäid lõksu.

Uudisteagentuur ANI näitas kolmapäeval kaadreid, kuidas kümmekond vihast töötajat väljaspool tunnelit kutsusid üles oma kolleege kiiresti päästma.

Geoloogid, elanikud ja ametnikud on süüdistanud kiiret ehitust nõlvade vajumises. Keskkonnaeksperdid on teeprojekti kritiseerinud ning osa töid peatati pärast seda, kui sajad majad said maa vajumise tõttu kannatada.