Tartu jaoskonna menetlusjuht Timo Reinthal ütles, et tänaseks on selgunud, et õnnetusest teatas häirekeskusesse üks autos viibinud noortest.

Õnnetuse hetkel viibis autos Reinthali sõnul kokku kuus inimest, kellest kaks lahkusid peale õnnetust sündmuskohalt. Nende lahkumise põhjuse selgitab Reinthali sõnul menetlus.

Juhil alkoholijoovet ei tuvastatud, kuid muud võimalikud joobed selgitatakse uurimise käigus.

Laupäeval Tartus Raadi endise sõjaväelennuvälja juures juhtunud liiklusõnnetuse uurimiseks on alustatud kriminaalmenetlust, millega selgitatakse välja kõik asjaolud, mis sellise traagilise sündmuseni viisid.

Tartumaal Raadi alevikus hukkus liiklusõnnetuses 14-aastane tüdruk

Laupäeval kella 20.45 ajal toimus Tartumaal Tartu vallas Raadi alevikus Rajaotsa kinnistul raske liiklusõnnetus, kus hukkus alaealine tüdruk, kes lamas tagaistmel sõitjate süles. Kolm inimest viidi haiglasse.

Lõuna prefektuuri välijuht Ottomar Virk ütles, et juht kaotas sõiduauto Saab üle ebaõige sõidukiiruse tõttu järsus vasakkurvis kontrolli ja sõiduk rullus üle katuse. Praeguseks on tema sõnul põhjust arvata, et sõiduautot juhtis 20-aastane noormees.

Sõiduki juht ja kaks kaassõitjat, 18-aastane mees ja 16-aastane neiu, toimetati haiglasse. Sõiduauto tagaistmel sõitjate süles lamanud 14-aastane tüdruk hukkus sündmuskohal.