Venemaa Karatšai-Tšerkessia Vabariigi juht Rašid Temrezov autasustas Tšetšeenia liidri Ramzan Kadõrovi poega Adamit Vabariigi kõrgeima riikliku autasuga - Karatšai-Tšerkessia Vabariigi orden Teenete eest. See on teismelise kolmas autasu Nikita Žuraveli peksmise eest.

Temrezov nimetas Adamit „oma väikese kodumaa, Tšetšeenia ja oma isamaa tõeliseks patrioodiks“ ning Ramzan Kadõrovit oma „vennaks ja kolleegiks“.

24. oktoobril teatati, et Tatarstani juht Rustam Minnikhanov andis Adam Kadõrovile isiklikult üle vabariigi tähtsuselt teise autasu, Duslõki („Sõpruse“) ordeni.

Tseremoonia toimus pärast seda, kui Tatarstani riiginõukogu liige Azat Khamajev, erakonnast Ühtne Venemaa taunis Volgogradist pärit Nikita Žuraveli peksmist Groznõi eeluurimisvanglas.

Minnikhanov teatas, et Khamajevi sõnad ei väljenda vabariigi moslemite seisukohta ja Khamajev vabandas lõpuks „oma emotsionaalse avalduse pärast“.

Oktoobri alguses andis Ramzan Kadõrov oma pojale Tšetšeenia Vabariigi kõrgeima Tšetšeenia kangelase tiitli.

25. septembril postitas Kadõrov video, kuidas tema poeg Adam peksab Nikita Žuraveli, kes arreteeriti Volgogradis Koraani põletamise eest. Vastupidiselt Venemaa seadustele viidi Žuraveli juhtum uurimiseks üle Tšetšeeniasse, Žuravel ise aga Groznõi eeluurimisvanglasse.