Liiklusolukorda leevendab ka samaaegne Narva mnt–Jõe–Pronksi ja Narva mnt–Laikmaa–Hobujaama ristmike avamine. Tänavate avamine toob kaasa mitmeid muudatusi kesklinna läbivate bussiliinide töös.

Uuenenud Pronksi tänava avas reede õhtul tänavafestival, kus annab akustilise kontserdi laulja Stefan, üles astuvad ka Vivi Maar trio ning tantsustuudio MODUS svingtantsijad.

Möödunud aasta oktoobris alustas Tallinna linnavalitsus Jõe ja Pronksi tänava täiemahulist rekonstrueerimist. Linnavalitsus lubas, et autokeskne linnaruum kujundatakse ümber kaasaegseks, turvaliseks ja kõigi liiklemisviisidega arvestavaks.

Samuti uuendati kõik maa-alused tehnovõrgud – vesi, kanalisatsioon, gaas, elekter ning ehitati välja kaasaegne tänavavalgustuse taristu.

Tänavate rekonstrueerimine pidi algselt minema kokku maksma 17,2 miljonit eurot, millest linna osa oli 11,2 miljonit eurot. Ülejäänu oli tehnovõrguvaldajate kanda. Tallinna keskkonna- ja kommunaalameti juhi Jaan Tarmaku sõnul tekkis lisatöid umbes ühe miljoni euro väärtuses ja 70% sellest on linna kanda. Kogu projekti maksumus on hinnangute kohaselt seega 18,2 miljonit eurot.