Verlinden kinnitas, et terrorirünnaku toimepanija on tuvastatud ja on surnud.

Schaarbeekis toimus suur politseioperatsioon.

Ajaleht Het Laatste Nieuws teatas, et politsei sai teate, et 45-aastane Abdeslam Lassoued viibib Schaarbeekis kohvikus. Politsei saabudes järgnes tulevahetus, mille käigus sai tuneeslane raskelt haavata. Tema juurest leiti eilses rünnakus kasutatud relv. Mees kõndis rahulikult koos Kalašnikovi automaadiga kohvikusse. Politsei neutraliseeris ta lasuga rinda.

Het Laatste Nieuws teatas oma allikatele viidates, et kahtlusalune suri kiirabiautos teel haiglasse. Belgia föderaalprokuratuur kinnitas, et kahtlusalune suri täna kohaliku aja järgi kell 9.38.

Belgia peaminister Alexander De Croo teatas, et praegu ei ole mingit viidet sellele, et kahtlusalusel oleks olnud kaasosalisi.

De Croo sõnul oli mees küll politseile tuttav, aga mitte vägivaldse äärmusluse poolest.

Belgia kriisikeskus teatas, et julgeolekumeetmed jäävad hetkel jõusse. See tähendab kõrgendatud valvsust ning suuremat ja nähtavamat politsei kohalolekut.

De Croo teatas, et teavitas oma Rootsi ametivenda Ulf Kristerssoni viimastest arengutest pärast eilset rünnakut Brüsselis. De Croo sõnul on prioriteediks ohvrite perekondade toetamine ja selle tagamine, et Rootsi jalgpallifännid pääseksid turvaliselt koju.

Lassoued avas eile õhtul Brüsseli kesklinnas automaadist tule ning tappis kaks rootslast ja haavas üht. Rootslased viibisid Brüsselis seoses jalgpalli EM-i valikmänguga Belgia ja Rootsi vahel.

Rootsi välisministeeriumi teatel hukkusid terrorirünnakus kaks mees 60. ja 70. aastates. Veel üks 70. eluaastates mees viidi tõsiste vigastustega haiglasse.

Lassoued elas Brüsseli Schaarbeeki linnaosas ja viibis Belgias ebaseaduselikult. Ta oli varasemast politseile tuttav ebaseadusliku äritsemise, ebaseadusliku riigis viibimise ja inimkaubanduse tõttu.