Politsei kirjeldusel tuli poiss bussilt maha koos tõukerattaga, misjärel asus ta bussi tagant tõukerattal teed ületama. Ootamatult teele liikunud lapsele sõitis otsa Haapsalu poole liikunud sõiduauto Land Rover, mida juhtis 60-aastane mees.

Põhja prefektuuri operatiivjuht Silver Hanikat rääkis, et laps sai õnnetuses raskelt viga ja kiirabi toimetas ta haiglasse. „Vaatamata meedikute pingutusele suri poiss öösel haiglas. Avaldan sügavat kaastunnet kõigile lähedastele,“ sõnas Hanikat.

Operatiivjuht lisas, et sõiduautot juhtinud mees oli kaine ja vastava kategooria juhtimisõigusega. Suurim lubatud kiirus sellel lõigul on 90 km/h. Õnnetuse hetkel oli asfalt kuiv, õues oli juba pime, kuid põles tänavavalgustus.

Raske liiklusõnnetuse kõik täpsemad asjaolud selgitatakse alustatud kriminaalmenetluses.

Politsei ööpäevainfo kohaselt polnud see ainus õnnetus, kus autojuht tõukerattaga sõitnud lapsega kokku põrkas.

Eile kella 13.27 ajal juhtus liiklusõnnetus Tallinnas Pärnu mnt 26 juures, kus esialgsetel andmetel juhtis 28-aastane mees sõiduautot Toyota ja põrkas kokku tõukerattaga sõitnud 9-aastase poisiga, kes ületas teed liiklusmärkidega reguleeritud jalakäijate ülekäigurajal. Poiss toimetati haiglasse.

Jaga
Kommentaarid