Kapslikohv on soodne ja ökonoomne

Kõigest ligi sajaeurose kapslimasinaga saab kohvisõber valmistada kohviku kvaliteediga eriti värske ja just endale meelepärase kohvi – näiteks hommikul cappuccino, päeval espresso ja õhtul kofeiinivaba kohvi. Kui võrrelda soodsa kapslimasina ja koduse 500–1000 eurot maksva automaatse espressomasina soetamise kulu, siis ilmselgelt on kapslimasina hankimine majanduslikult kordades soodsam.

Arvestades seda, et kapslimasin maksab sadu eurosid vähem kui espressomasin, saab alles jäänud raha eest juba väga suures koguses kapsleid osta.

Kõrge elektrihinna valguses on oluline ka see, et kapslimasinad on väga ökonoomsed, kulutades espressomasinatega võrreldes kordades vähem elektrienergiat kohvi valmistamisele. Olenevalt tootjast lülituvad kapslimasinad ka juba 5–10 minutit pärast kohvi valmistamist automaatselt välja.

Samuti on oluline mainida, et kapslimasina valmistamisele kulub palju vähem loodusressursse kui espressomasina puhul.

Uuri Tchibo kapselkohvimasina kohta lähemalt SIIT!

Tchibo kapselkohvimasin

Kapslikohvi kvaliteet on kõrge

Õhukindlad kapslid sisaldavad värskelt jahvatatud naturaalset kohvi, mis tagab, et saad igal valmistuskorral alati tassitäie suurepäraste maitseomadustega kõrge kvaliteediga kuuma jooki. Fännid armastavadki kapselmasinaid just maitsva ja soodsa kohvi pärast, mida on geniaalselt lihtne valmistada. Vali just endale meelepärase maitsega kohvikapsel – kas kange espresso, mahe filtrikohv, kofeiinivaba või maitsestatud.

Tchibo kohvikapslid

Kohvikulaadne kogemus kodus

Ühes kohviportsjonis pakutav kvaliteet, kapselkohvimasinate tõhusus ja mitmekesised maitsete valikud on tinginud kohvikapslite turu suure kasvu. Tarbijad on valmis ostma kapslimasinaid, sest nendega kohvi valmistades on lihtne luua kodus kohvikulaadne kogemus.

Üks peamisi tegureid, mis kasvatab kohvikapslite populaarsust tarbijate seas, on kapslimasinate lihtne kasutatavus. Ava seadme kaas, pane kapsel sisse, vajuta nuppu ja kohv valmib vaid loetud sekunditega. Vaikne töö, äärmiselt lihtne kasutusmugavus, pole vaja vahetada filtrit, nagu tavalise filterkohvimasina puhul, ega pesta kohvipaksu sahtlit, nagu automaatse espressomasinaga.

Tchibo kapselkohvimasin

Kapslid muutuvad järjest keskkonnasäästlikumaks

Tänapäeval teevad kohvikapslite tootjad suuri jõupingutusi keskkonnasäästlike ja biolagunevate kohvikapslite valmistamisel. Oma kaubamärgi jätkusuutlikkuse parandamiseks püüdis Saksa kohvitootja Tchibo optimeerida kapslite materjali, tuues turule uuendusliku kohvikapsli, mis on valmistatud identset tüüpi polümeeridest, kuid hoopis biopõhistest toorainetest, nagu jääkõlid ja -rasvad, kasutades sealhulgas toiduõlisid. Tchibo uuenduslikud kapslid on valmistatud 70% ulatuses taastuvast toorainest, mitte fossiilsest naftast, nagu on seni olnud kohvikapslite puhul tavaline.

Kapslimasinate ja kohvikapslite kohta saad rohkem infot Päikesekohvi kodulehelt. Loe ka Päikesekohvi blogist, kuidas kapslikohv kiire elutempoga inimese elu kergemaks muudab.






Jaga
Kommentaarid