Aastate jooksul on BTL välja tulnud mitmete teedrajavate seadmetega, loonud ainulaadseid koostoimelisi ravimeetodeid ja protokolle ning tõusnud kiirelt laieneva, minimaalselt invasiivsete iluraviteenuste turu tippu. Ettevõtte uuendused on tekitanud täiesti uue kategooria, mida kutsutakse elustiilimeditsiiniks, kuna kasutatavad seadmed avaldavad tervisele ja füüsilisele heaolule märkimisväärselt soodsat mõju.

BTL meditsiiniseadmed

BTL tegutseb kõigil kontinentidel, teeb üleilmselt koostööd 70 000 teenusepakkujaga, annab tööd üle 3500 inimesele (sealhulgas enam kui 480 insenerile) 80 riigis ja juhib viit ülemaailmset uurimiskeskust. Ettevõte korraldab igal aastal 1000 harivat üritust, kasutab 500 000 meditsiinisüsteemi, mille hulgas silmapaistvamad on EMBODY, EMSCULPT NEO, EMSCULPT, EMFACE, EMSELLA, EMTONE ja EMFEMME 360, ning on andnud oma panuse üle 40 vastastikuse eksperdihinnangu uuringusse. EMSCULPT, Emsculpt NEO ja EMBODY kaubamärki kandvate seadmetega on tehtud lausa üle 2 miljoni raviprotseduuri.

2017. aastal rajas HIFEM®-tehnoloogia arendaja BTL iluravi ja naiste tervise valdkonnas teed ning tõi turule EMSELLA. BTLi EMSCULPT-tehnoloogia esmakordne tutvustamine 2018. aastal muutis murranguliselt kiirelt kasvavat keha vormimise valdkonda, võttes kasutusele uuendusliku lihaste stimuleerimise funktsiooni.

EMSCULPT kasutab keha vormimiseks täiesti uut lähenemist, milleks on suure intensiivsusega fokusseeritud elektromagnetiline energia (HIFEM), mis kasvatab, tugevdab ja toniseerib lihaseid. Meetod stimuleerib sihtpiirkondades võimsaid lihaste kokkutõmbeid ja saavutab tavalisest treeningust silmapaistvamaid tulemusi. Näiteks kõhupiirkonnale tehtav seanss võrdub tuhande lihaskokkutõmbega 30 minuti jooksul.

2020. aastal jätkas BTL oma innovaatilist teekonda EMSCULPT NEO esitlemisega. See esimene omataoline seade ühendab HIFEM®-i energia sünkroniseeritud RF-tehnoloogiaga ning vähendab sünergiliselt rasvu ja stimuleerib lihaseid. Kahesugust energiat manustatakse aplikaatorite kaudu, mida saab kasutada erinevatel kehaosadel, sealhulgas kõhul, tuharatel, kätel, reitel ja sääremarjadel. EDGE aplikaator on suunatud vöökoha ning kõhu ees- ja tagaosa lihastele ja rasvkoele. Nimetatud piirkonna üheaegset hooldust peeti mitteinvasiivses kehakujunduses puuduvaks lüliks.

Freya Estetica

2023. aastal tõime turule EMBODY. See põhineb teedrajaval HIFEM-tehnoloogial ja on uus murranguline hooldus lihastoonuse tõstmiseks.

Lihaskiud enne ja pärast EMBODY protseduuri

Kõhupiirkonna toonuse tõstmine

ENNE JA PÄRAST. 
Üks kuu peale 4. hooldust BTL Aesthetics Embody seadmega
ENNE JA PÄRAST. 
Üks kuu peale 4. hooldust BTL Aesthetics Embody seadmega

Tuharate tõstmine

ENNE JA PÄRAST. 
Üks kuu peale 4. hooldust BTL Aesthetics Embody seadmega
ENNE JA PÄRAST. 
Üks kuu peale 4. hooldust BTL Aesthetics Embody seadmega

EMBODY, EMSCULPT ja EMSCULPT NEO avaldavad ümberkujundavat mõju, eriti pärast rasedust. Naistel soovitatakse sageli pärast sünnitust kõhulihaste harjutustest hoiduda, et vältida lihaste edasist hõrenemist. BTLi uuendused pääsevad aga nimetatud lihastele ligi, parandavad lihastoonust ja tegelevad kõhu sirglihastega.

EMBODY, EMSCULPTi ja EMSCULPT NEO mitmekülgsed rakendused sobivad väga paljudele. Heas vormis neljakümnesed ja viiekümnesed, kelle lihastoonus on paraku vähenenud või kellel on täheldatud uue rasvkoe kogunemist kõhupiirkonda, on hoolduseks sobivad kandidaadid. Sobib suurepäraselt ka nimiestele, kelle treeningud ei anna piisavalt tulemusi. Neil on natuke rasva, kuid see pole piisav mõne muu seadme kasutamiseks. Väga oluline eelis on see, et hooldus tugevdab kehatüve, mis parandab kehahoidu ja leevendab mingil määral seljas pinget.

EMBODY, esimene omataoline seade, on Eestis alates septembrist 2023. BTL tarnijate kontaktandmed konsultatsiooni saamiseks leiate siit.

95% patsientidest kogesid märkimisväärset arengut igapäevaelus

EMSELLA, mis samuti kasutab HIFEMi, keskendub ka vaagnapõhja tugevdamisele. Seade suunab elektromagnetilisi impulsse läbi spetsiaalse tooli ning pakub peamiselt inkontinentsuse puhul lihtsat ja probleemideta ravi. Kasu pole vaid inkontinentsuse puhul, sest vaagnalihaste tugevdamine avaldab mitmel moel soodsat mõju.

Vaagnapõhi toetab elundeid ja on urineerimist haldava süsteemi osa. Vananemise, sünnitamise, menopausi ja muude tegurite tõttu kipub nõrgenev vaagnapõhi inkontinentsust põhjustama. EMSELLAt kasutav ravi pakub aga paljulubavaid tulemusi nii meestele kui ka naistele ning parandab oluliselt elukvaliteeti. EMSELLA ravikuur koosneb tavaliselt kuuest, kaks korda nädalas tehtavast 30-minutilisest seansist.

Patsiendi profiil

Naissoost patisentidest moodustavad suurima osa äsja sünnitanud ja menopausis naised.

Eakad mehed ja prostatektoomia läbiteinud mehed moodustavad suurima osa meessoost patisentidest.

Põiepidamatus on tahtmatu uriini lekkimine, mida põhjustab:

  • vananemine

  • vaginaalne sünnitus

  • menopaus

  • vigastatud närvid

  • suurenenud eesnääre

Vaagnapõhjalihaste toonus enne ja pärast EMSELLA protseduuri
Vaagnapõhjalihaste toonus enne ja pärast EMSELLA protseduuri

Esimesed murrangulised EMSELLA seadmed on juba Eestis. Kontaktteabe konsultatsiooni saamiseks leiate siit.

Näo vananemise all mõistetakse aja jooksul ilmnevat naha kvaliteedi vähenemist, lõdvenemist ja näolihaste toonuse langust, mida mingil moel kiirendab naha fotokahjustus. Seda saab osaliselt EMFACE'i abil ainulaadsel viisil kõrvaldada. Suure intensiivsusega elektromagnetilise näostimulatsiooni (HIFES®) ja sünkroniseeritud raadiosageduse kombinatsioon vähendab näo vananemise ilminguid. Kahetoimeline lähenemine pakub vananemismärkide vastu igakülgset lahendust ning noorendab näolihaseid ja nahka. Anname märku, kui EMFACE saabub Eesti turule!

Seega, EMBODY, EMSCULPT ja EMSCULPT NEO kasvatavad kehale lihasmassi, EMFACE aga toniseerib ja taastab näo nooruslikud jooned. Arvestades HIFEM seadmete mitteinvasiivseid, tõhusaid ja silmapilkseid omadusi, pakuvad need huvi potentsiaalselt suurele kliendibaasile.

1993. aastal füsioteraapiale keskendunud ettevõttena arenes lihaste anatoomiast ja funktsioonist erakordselt suurte teadmistega BTL ilutööstuse juhtivaks tegijaks.

Murrangulised tehnoloogiad, mis põhinevad ainulaadsetel kombinatsioonidel HIFEM, HIFEM + RF (keha jaoks) ja HIFES + RF (näo jaoks), pakuvad näo ja keha täiustamiseks terviklikke lahendusi kallite ja ohtlike operatsioonide vajaduseta.

Tsitaat kohaliku filiaali arvamusliidrilt: „Iga toode võeti kasutusele pärast rangeid multitsentrilisi uuringuid, kus koguti hindamatuid andmeid, mis viisid nii tehnoloogia kui ka tööstusvaldkonna uuele tasemele. BTL, kus uuendustega tegeleb pidevalt üle 480 inseneri, pühendub vankumatult innovatsiooni kaudu patsientide ravi tulemuste saavutamisele, mis kumab läbi kõigist ettevõtte tegevustest. Tulevik tõotab veelgi põnevamaid läbimurdeid.“.

Innovatsioon tehnoloogias

Eestis on HIFEM tehnoloogia juba olemas Ilusalong Freya Estetical, Re-Vita Ilu- ja Tervisekeskusel ning VIP-Medicum kliinikul.

Vasakult paremale: Freya Estetica, VIP-Medicum, Re-Vita

Jaga
Kommentaarid