Number üks! Delfi kuulatuim podcast „Mehed ei nuta“ alustas 2007. aastal Kalev Spordi eetris telesaatena. Edasi oldi aastaid Kuku raadio kuulatavuse tipus, 2017. aasta juunist oli kord Delfi käes.

Delfi ja Eesti Päevalehe ajakirjanikud Jaan Martinson, Tarmo Paju ning Delfi Meedia erikorrespondent Peep Pahv arutlevad, vaidlevad, lõõbivad, aasivad, kommenteerivad, ennustavad. Seda kõike sporditeemadel. Ja ausalt, otsekoheselt ja keerutamata. Saade on eetris igal teisipäeval kell 11 – nii pildis kui helis, järelkuulatavana ja -vaadatavana, samuti allalaetava.

Achtung! Attention! Attenzione! Skandaalne „BITCH“ on eriti kuum ja eriti skandaalne podcast, mille saatejuhid on vähemalt sama kuumad ja sama skandaalsed kui jututeemadki.

„BITCH“

Avahooajas bitchisid Anu Saagim, Brigitte Susanne Hunt ja Laura Valk. Mis edasi sai, tuleb juba kuulajal ise välja uurida!

Tuleb välja, et autoralli on Eesti rahvussport, sest Delfi podcastide edatabeli kolmas koht kuulub just autorallile. Rallisõbrad on ühtlasi ka „Kuuenda käigu“ sõbrad. Rasket jalga, Tänak!

Saadet juhivad Gunnar Leheste, Roland Poom, Eigo Kaljurand ja Kaspar Ruus.

Eesti Ekspressi ajakirjanikud pakuvad kaadritagust kuulamist neile, kes lehes kajastatud teemadel kaasa tahaksid mõelda.

Greete Lehepuu, Urmas Jaagant, Märt Belkin ja Anna Teele Orav reageerivad vastukajale, viivad kuulajad kaasa tööpõllule ja toovad mikrofoni ette seni vaikinud osapooled. Intervjuud, audiorännakud, arutelud poliitikast kunstini.

Kroonika oma parimas mahlas otse sinu klappides! Nutt, naer, rõõm ja kurbus – avaliku elu tegelased vastavad reporter Stella K. Wadowsky küsimustele. Ja tema juba midagi küsimata ei jäta!

Eestlased on ikka metsa- ja maausku! Nii nad vähemalt räägivad. „Eesti Eso“ on eklektiline vestlussaade, kus tuntud ja vähem tuntud inimestega peetakse maha mitmetunniseid vabas vormis vestluseid.

„Eesti Eso“ – Taavet Kase

Taavet Kase viib kuulajad rändama teemadel, mis ulatuvad seinast seina, põrandast laeni ja ajust otse kosmose kaugemasse äärde.

See on romantika! Ja absoluutselt kõik, mis sellega kaasas käib, ongi podcasti „Suhtejutud“ teemadeks. Vastust otsitakse küsimusele, mis huvitab kõiki – kuidas olla paarisuhtes edukas?

Mikrofonide tagant leiab kuulaja Eesti Naise peatoimetaja Heidit Kaio ja Kroonika tegevtoimetaja Risto Veskioja.

Kuidas kasvada lapsevanemaks? Jagame kogemusi, komistame, kukume ja tõuseme jälle püsti! Õpime koos, kuidas oma lastele ilus lapsepõlv kinkida ning ema-isa rolli kõrval paarisuhet hoida.

Nagu heas peres lapsigi, on saatejuhte palju – Katariina Libe, Eve Kallaste, Teele Kaljuvee ja Ida Isabel Kert.

Konkreetne. Põgus. Päevakajaline. „Delfi Erisaade“ võtab operatiivselt ja otsustavalt luubi alla teemad, mis on parasjagu tulikuumad.

Saadet juhivad Herman Kelomees, Grete Põlluste, Karoliina Vasli, Urmas Jaagant, Krister Paris ja teised Delfi Meedia ajakirjanikud.

Kümnenda koha on edetabelis haaranud ajakirja Eesti Naine podcast „Iga naine on lugu“, kus intervjueeritakse tuntud ja inspireerivaid Eesti naisi eri eluvaldkondadest. Naistega puhusid juttu Kethi Uibomägi ja Kristiina Heinmets.

„Pihtas-põhjas“ – Gert Kullamäe, Ivar Jurtšenko, Janar Talts

Meediamaastikule potsatanud ja koheselt populaarseks osutunud korvpallipodcasti „Pihtas-põhjas“ veavad spordiajakirjanik Ivar Jurtšenko ja insider ehk asjatundja kõige laiemas tähenduses – Gert Kullamäe. Tarkade klubi laua taha mahub ka läbi aegade Eesti koondises kõige enam mänge pidanud mees Janar Talts.

„Vaimse tervise heaks“ on taaskord ajakirja Eesti Naine podcast, kus on külalisteks oma valdkondade eksperdid, praktikud ning inimesed, kel suur kogemus vaimse tervise teemadel või heaolu kujundamisel.

Saadet juhib Rita Rätsepp.

Tervis, psühholoogia, eneseareng, vaimsus. Selliste teemadega tegeleb „Alkeemia podcast“.

Olulised teemad võtab arutlusse Anneli Urge.

Seks müüb ja see pole saladus. Edatabeli 14. kohalt leiame Naisteka podcasti „SexCast“. Saatejuhid Jonas Grauberg ja Tiina-Mall Vannastu võtavad luubi alla kirgikütvad teemad, risti ei lööda millegi ees ette. Puhas Soodom ja Gomorra!

Faktid ja ainult faktid! Podcast võtab üle nädala ette viimase aja valeinfo trendid ning teeb selgeks, millised faktid on õiged ja teaduspõhised.

"Valeinfo: paljastatud!"

Saadet juhivad Kaili Malts, Martin Laine ja Marta Vunš.

Greete Lehepuu ja Urmas Jaagant Eesti Ekspressist ning Hinderk Riikoja Maalehest on Eesti elu kõigis tahkudes igapäevaselt küünarnukkideni sees, räägivad inimestega ning teavad, miks on asjad just nii läinud või kuidas need minema hakkavad.

Prominentsed ja asjatundlikud külalised räägivad Vilja Kiislerile tõtt ja ainult tõtt, sest mis neil muud üle jääb.

Eesti Ekspressi noortepodcastis on külas inspireerivad ja tuntud saatekülalised, kellega räägitakse nende eluteest, rööprähklemisest ja keerulistest hetkedest.

„Rööprähklejad“ – Jan Joonas Tuuna ja Rauno Ruus

Saadet juhivad Rauno Ruus ja Jan Joonas Tuuna.

Autoajakirjanikud Veli Rajasaar ja Indrek Jakobson ning erinevad saatekülalised võtavad iganädalases podcastis „Istmesoojendus“ luubi alla kõige kuumemad autoteemad.

Naistele, naistest ja naistega. Kas on üldse vaja midagi lisada?

"Anne & Stiil"

Põnevate persoonidega veel põnevamatel teemadel räägib Carine Jessica Kostla.