Täna hommikul saatsid Delfi ning Eesti Päevaleht Toompeal riigikogulastele head soovid uueks tööperioodiks pakendatuna raamatusse „101 valik vanasõnu riigikogulasele“. Raamatust leiab mitmeid vanarahva tarkusi, mis kõik innustavad koostööle, headusele ning tuletavad meelde, et maailmaparandamine hakkab ikka iseendast.

Delfi ja Eesti Päevalehe peatoimetaja Urmo Soonvald sõnul oli kingitus mõeldud sügissessiooni alguseks; sessiooni alguseks, millele vundament loodi juba tänavu aprillis, mais ja märtsis, kui oli lõputu obstruktsioon.

„Kiusamine, seaduste vastuvõtmise pidurdamine, üksteise alandamine ja mööbli lõhkumine muutus parlamendis igapäevaseks tegevuseks. Selleks, et 101 parlamentääri oleksid mõistusel, teeksid õigeid valikuid, oleks üksteise vastu inimlikud, soovitame kõigil lugeda seda raamatut. Siin on 101 vanasõna 101 rahvasaadikule. Me usume, et vanasõna on nagu palsam hingele, mis turgutab ihu ja teadvust. Head lugemist, rahvasaadikud, ja mõelge, et kõik, mida te teete täna justkui üksteisele, tegelikult teete seda Eesti rahvale,“ rääkis Soonvald.