Ükski inimene kannatada ei saanud, lisas kuberner Mihhail Vedernikov.

Vene meedia teatel kuulsid kohalikud lisaks plahvatustele tulistamist, mis oli ilmselt suunatud droonide pihta. Eri allikate sõnul ründas lennuvälja vähemalt 10-20 drooni. Kui alguses räägiti kahest kahjustatud lennukist, siis TASS-i andmeil sai kahju neli transpordilennukit Il-76. Lennukid kuuluvad 334. transpordipolgule.

Vene Telegrami-kanalid Mash ja Shot teatavad, et üks droonidest tabas kütusehoidlat, kus süttis suur tulekahju. Lennujaam on liikluseks suletud, tsiviillende kolmapäeva öösel ei toimunud. Lennujaam asub hinnanguliselt 32 km kaugusel Eesti piirist. Ukrainast asub Pihkva umbes 800 kilomeetri kaugusel.

Vene kaitseministeeriumi kinnitusel tõrjuti öösel riigi keskosas suuremahuline droonirünnak, ent Pihkva lennujaama põlengut esialgu ei tunnistatud. Ministeeriumi sõnul hävitati kolm drooni Brjanski oblastis, kaks Rjazani oblastis ning Orjoli, Kaluga ja Moskva oblastites igaühes üks droon. Brjanski kuberneri sõnul tõrjuti lisaks öisele rünnakule hommikul veel kolme drooni rünnak. Kohalikku teletorni õnnestus kaitsta, ent ühes riigiasutuses puhkes tulekahju, lisas kuberner. Telegrami-kanali Mash teatel oli sihtmärgiks Brjanski naftahoidla.

Jaga
Kommentaarid