Kell 12.30 sooritas 31-aastane mees Tallinnas Järvevana tee 7b juures sõiduautoga BMW esialgsetel andmetel parempööret ning põrkas kokku sõidutee ja jalgrattatee lõikumiskohas rattal teed ületanud 53-aastase naisega. Jalgrattur viidi haiglasse, liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Kell 13.35 sõitis 48-aastane mees Tallinnas Liivalaia tn 53 juures jalgrattaga vastu posti ja prügikasti. Jalgrattur toimetati haiglasse.

Kell 15.26 juhtus õnnetus Tallinnas Jalgpalli tn 21 juures, kus 29-aastane mees sõitis kergliiklusteel elektritõukerattaga vastu kaevuluuki ja kukkus. Ta viidi haiglasse.

Kella 17.00 paiku juhtis 24-aastane mees Rakveres Pähkli tn ja Taara tn ristmikul sõiduautot Volkswagen Passat ja eiras liiklusmärgi Anna teed nõudeid, sõites ette sõiduautole Škoda Superb, mida juhtis 39-aastane naine. Škoda juht ja Škodas kaassõitjana viibinud 7-aastane poiss toimetati haiglasse.

Juhtimiselt kõrvaldati 13 alkoholi või narko tarvitamistunnustega sõidukijuhti. Ärandatud ja leitud sõidukite kohta teateid ei laekunud.