Politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Annika Maksimov rääkis Delfile, et kolme eilses õnnetuses tõsisemalt viga saanud juhi seisund on seniajani raske, kuid stabiilne.

Kokku sai avariis kannatada kuus inimest, kellest viis viidi haiglasse. Ülejäänud kaks neist pääsesid pärast kontrolli koju.

Samuti kinnitas Maksimov, et õnnetuse põhjustanud juhil ei tuvastatud alkoholijoovet.

Kui kellelegi jäi õnnetus näiteks pardakaamera videosse, palub politsei sellest teada anda aadressil pohja.lmt@politsei.ee!

Eile juhtus Vabaduse puiesteel liiklusõnnetus

Eile kella kaheksa ajal said päästjad väljakutse Nõmmele Vabaduse puiesteele, kus olid kokku põrganud kuus autot.

Nõmme päästjad ruttasid sündmuskohale ning aitasid koostöös politsei ja kiirabiga kaks kannatanut autodest välja.

Kokku sai avariis kannatada kuus inimest, kellest viis viidi haiglasse kontrolli. Päästjad kõrvaldasid autode süttimisohu, katsid lekked absorbendiga ja aitasid sõiduteed korrastada.

„Esialgsetel andmetel linna suunas liikunud sõiduautot Volkswagen Passatit juhtinud 45-aastane mees kaldus seni teadmata põhjusel vastassuunavööndisse ning põrkas seal kokku Laagri suunas liikunud sõiduautodega,“ teatas Lääne-Harju patrullpolitseinik Magnus Muidik.

Politsei teatel annavad sõidukite vigastused sündmuskohal aimdust, et õnnetuse põhjustaja kiirus kindlasti ei saanud olla lubatu piires. Mis see kiirus täpselt oli, selgitatakse menetluse käigus – nagu ka kõik muud täpsemad asjaolud.