Esialgu räägimegi selgeks terminoloogia - mis defineerib rollerauto? Mis klass on L6E ja mis nõuded kehtivad? Kes nendega sõita võivad?

Edasi pisut „kiusamist“ ehk eelarvamusi rollerautode kohta - kas need kaotavad oma eesmärgi, kui juht saab B-kategooria juhiloa? Kuidas on lood turvalisusega? Kas liikluskaos kasvab, mida enam saab rooli inimesi, kes pole liiklusseadust nuusutanudki?

Järgmiseks räägime rollerautode turust - kes toodab kõige rohkem, mis suunas arengud toimuvad? Kui palju Eestis mopeedautosid ostetakse?

Mis loom on aga Eli Zero? Mõlemad saatejuhid said võimaluse sellega ka sõita ja muljetavad lähemalt ameeriklaste loodud elektrilisest kvadrikust.

Kõigest sellest ja rohkemastki veel kuuleb saatest. Stuudios olid autoajakirjanikud Veli V. Rajasaar ja Indrek Jakobson ning Camex Kaubanduse OÜ tegevjuht Kaido Veensalu. Saadet saab kuulata allolevas pleieris. Külasta ka saate Facebooki- ja Instagrami-lehte, kust saad jooksvat infot automaailma kohta ning näha proovisõiduautodega seonduvat. Head kuulamist!

1x
00:00