Sobjanini sõnul tulistati droonid alla kella nelja ajal hommikul. Üks Kaluga oblastis ja teine Moskva oblastis keskringtee (TsKAD) piirkonnas, vahendab Meduza.

Venemaa kaitseministeerium teatas, et tõkestas „Kiievi režiimi“ katse panna droonide abil toime terroriaktid. Kaitseministeerium teatas kahe Moskva suunas lennanud drooni hävitamisest Kaluga oblasti Malojaroslavetsi rajoonis ja Moskva oblasti Odintsovo rajoonis.

Moskva Vnukovo ja Domodedovo lennuväljad kehtestasid öösel lennuliiklusele piirangud. Vnukovo pressiteenistus teatas RIA Novostile, et lennuväljast mitteolenevatel põhjustel oli lennukite vastuvõtmisel ja väljasaatmisel piiranguid kella 2.43-st kuni 5.15-ni. Domodedovo teatas, et piirangud kehtestati lendude täiendavate julgeolekumeetmete tagamise eesmärgil.

Telegrami kanal „Baza“ teatas, et Vnukovos lasti öösel käiku plaan Kovjor (Vaip), mis on mõeldud selleks puhuks, kui õhuruumi ilmuvad õhusõidukid või muud materiaalsed objektid või kui Venemaa relvajõud kasutavad õhuruumis relvi ja sõjatehnikat rikkuja vastu.

Telegrami kanalis „Astra“ tsiteeriti üht reisijat: „Istun lennukis Vnukovos. Alates kella 1.30-st ei saa õhku tõusta. Lennukid maanduma ei tule, tiirutavad Rjazani kohal, kellel on vähe kütust, suunatakse Šeremetjevosse. Järeldus: lendavad droonid.“

Teatati ka tulekahjust ja plahvatustest Moskva oblasti Domodedovo linnas. Eriolukordade ministeerium teatas, et Konstantinovo külas põleb autoteenindus ja põlengu pindala on tuhat ruutmeetrit. Venekeelse BBC teatel asub Domodedovo lennuväli sellest kohast 10 kilomeetri kaugusel.

Jaga
Kommentaarid