Selle aasta maikuu teises pooles jõudis Instagrami vahendusel inimesteni video ohtlikke manöövreid tegevast sinisest BMWst. Vastuoluline liikluskäitumine Ülemiste keskuse kõrval, Suur-Sõjamäe teel, ei jäänud märkamata ka politseil, sest liiklisjärelvalvetalituse juht Taavi Kirss postitas video ka oma Twitterisse.

Kirss tõi oma postituses esile vastuolud turvalisuse osas, küsides oma jälgijatelt, kui turvaliselt nemad end tunneksid, kui taoliselt käituv autojuht neile vastu tuleb, samal ajal kui lapsed on autos. Kirss lisas oma sotsiaalmeedia kontol, et juhtum on menetluses.

Pea kaks kuud hiljem ehk reedel, 28. juulil, teatas Kirss Twitteris, et maikuus uljalt liikluses käitunud autojuhi juhtimisõigus on peatatud.

„Antud sōit avatud liikluses jōudis käesoleval nädalal otsuseni, mis peatas sinist BMWd juhtinud mehe juhtimisōiguse,“ ütles Taavi Kirss oma postituses.

Sama postituse lõpus rõhutas Kirss nulltolerantsi taolise liikluskäitumise suhtes: „Me ei tolereeri teedel teiste tervise ega vara ohustamist ühelgi viisil. Iga järgmine riskeeriv käitumine liikluses saab omakorda tagajärje.“