„See idee ei ole võibolla suurem asi, aga ma ei tea, kas see on nii suur raiskamine,“ tõdes Eesti Ekspressi ajakirjanik Urmas Jaagant saates „Päevakord“.

„Printsiibis on õige, et inimesi tuleks riigiga rohkem suhtlema panna. Veebileht aga kõlab nagu 2007. aasta. Ma ei tea, kas mingi noor avab brauseri selleks, et toksida sisse veebiaadress ja minna sellele jagama ideed: teeks külaplatsi korda!“ ütles Eesti Ekspressi ajakirjanik Greete Lehepuu.

Tema sõnul pole aga mõtet oodata, et korralik veebileht läheks maksma vähem kui summa, mida Norra maksumaksja raha eest projekti jaoks kulutada plaanitakse.

„Igasugust sihtrühma tuleb püüda sealt, kus nad on,“ tõdes Maalehe peatoimetaja Hindrek Riikoja. „Riik peab olema julgem palkama spetsialiste. Liiga tihti põrkume sellele, et riik teeb turunduse, aga sellega tegelevad ametnikud on selles valdkonnas kogemuseta.“

Veel tuli saates juttu RMK puidumüügi kestvuslepingutest, erakondade suvistest reitingutest, puuetega laste ning nende hooldajate kohtlemisest ning vihmavee uputustest Tallinnas.

1x
00:00