Kantselei tehtud avalduse järgi viidi protseduur läbi Tel Hashomeri haiglas. Netanjyhu oli operatsiooni ajal narkoosi all, vahendab CNN.

Avalduses lisati, et protseduuri ajal asendab Netanyahut justiitsminister ja peaministri asetäitja Jariv Levin.

Operatsioon tehti, kuna Netanyahu südamemonitor andis hoiatuse ajutisest südame blokaadist, ütles Sheba meditsiinikeskuse invasiivse elektrofüsioloogiateenistuse juht Eyal Nof.

Nofi sõnul toodi Netanyahu kiiresti Sheba meditsiinikeskusesse ning paigutati südamestimulaator. Ta kinnitas, et operatsioon läks hästi ja peaministriga on kõik korras.

Netanyahu pidi teekonna meditsiinikeskusesse ette võtma ka nädal aega tagasi. Toona diagnoositi tal haigla teatel dehüdratsioon, kuid Netanyahule paigaldati ka nahaalune südamemonitor.

Täna Twitterisse üles laetud videos ütles Netanyahu, et arstide sõnul saab ta homme pärastlõunal haiglast välja. „Mind saadetakse haiglast välja, et jõuaksin Knesseti hääletusele,“ teatas ta.

Parlamendis plaanitakse homme hääletada kohtureformi tähtsaima seaduseelnõu üle. Reform on riigis suurt viha tekitanud ja Iisraeli rahva tänavatele protestima toonud.