„Üldsõnaliselt on ta rahuldavas seisus, aga vajab haiglaravi,“ ütles Pärnu haigla turundus- ja kommunikatsioonijuht Kristi Tomingas. Täpsemaid andmeid haigla lapse tervise kohta väljastada ei saa.

Eile kell 11.22 teatati häirekeskusele, et Häädemeeste vallas Treimani külas sai majja löönud välgu tõttu vigastada akna läheduses seisnud laps.

Päästjate saabumise ajal sõitis kiirabi põletada saanud lapsega juba haigla poole, ära viidi ka suitsu sissehingamisest mürgistuse saanud mees. Majas oli õnnetuse ajal ema kolme lapsega, ema ja teised kaks last viga ei saanud.

Majast oli välja visatud hõõguma hakanud vaip ja kardinad, toas oli tahmunud laud. Päästjad kontrollisid elamu ja selle pööningu tuleohutust, kuid midagi tuleohtlikku enam ei leitud.

Pikselöök oli purustanud maja ühe aknaklaasi, segamini paisanud toa sisustuse ja lahti löönud otsaseina tellised, mis on osaliselt alla pudenenud. Seina ümbruse ohuala piirati lindiga. Päästetöö juhi hinnangul oli äike kahjustanud ka elektrikilpi, mille kontrollimiseks kutsuti kohale elektrikud.

Jaga
Kommentaarid