Esialgsetel andmetel ületas 34-aastase mehe juhitud sõiduauto Subaru Forester Metsavahi raudteeülesõidukohta ja juht ei märganud talle vasakult ehk Tallinna poolt lähenevat reisirongi, rääkis Kesk-Eesti politseijaoskonna Rapla välijuht Anti Šapkin. „Kokkupõrke tagajärjel sai raskelt viga sõiduautos olnud nelja-aastane poiss, kes vaatamata meedikute pingutustele suri sündmuskohal,“ lisas ta. Teine Subarus olnud kaasreisija, 23-aastane mees, viga ei saanud. Sõiduauto juhi viisid meedikud tervisekontrolliks haiglasse.“

Tallinnast Rapla poole liikunud rongis olnud inimesed kokkupõrke tagajärjel viga ei saanud.

Traagilise liiklusõnnetuse asjaolusid selgitatakse kriminaalmenetluses. Elroni kodulehel on kirjas, et Tallinna-Rapla reis on asendatud bussiga.

Kohapeal viibiv Delfi lugeja kirjeldas, et auto sõitis külje pealt rongile sisse. Kohapeal on mitu tuletõrje-, politsei- ja kiirabibrigaadi. Lugeja kirjelduse järgi lasi rong pikalt sireeni ja siis pidurdas järsult. Reisija nägi rongiaknast, kuidas auto lendas rongist eemale.

Kohalik elanik rääkis Delfile, et see ülesõit on hooldamata ja võssa kasvanud. „Iga kord, kui meile selle tee kaudu külalised tulevad, paneme neile südamele, et nad rongi vaataksid,“ lisas ta.

Foto sündmuskohalt

Jaga
Kommentaarid