„Täna pandi toime veel üks Ukraina droonide rünnakukatse Uus-Moskvas ja Moskva oblastis. Antud hetkeks on õhutõrjejõud rünnakud tõrjunud, kõik avastatud piloodita lennuaparaadid on likvideeritud,“ kirjutas Sobjanin Telegramis, vahendab Interfax.

„Ohutuskaalutlustel on Vnukovo lennuväljalt ajutiselt ümber suunatud osa reise. Kell 8.00 hommikul piirangud lendudele Vnukovo lennuvälja piirkonnas tühistatakse,“ kirjutas Sobjanin.

Venemaa välisministeeriumi ametlik esindaja Maria Zahharova kuulutas, et Ukraina droonide rünnak Uus-Moskva vastu on järjekordne rahvusvaheline terrorismiakt.

„Kiievi režiimi katse rünnata piirkonda, kus asuvad tsiviilinfrastruktuuri objektid, sealhulgas lennujaam, mis võtab muide vastu ka välisreise, on järjekordne terrorismiakt. Võttes arvesse, et neid terroriakte paneb [Ukraina president Volodõmõr] Zelenskõi toime lääne antud või lääne raha eest ostetud relvadega, on see terrorism rahvusvaheline,“ kirjutas Zahharova Telegramis.

Zahharova sõnul peab rahvusvaheline kogukond mõistma, et ÜRO julgeolekunõukogu alalised liikmed – USA, Suurbritannia ja Prantsusmaa – finantseerivad terroristlikku režiimi.

Jaga
Kommentaarid