Mööduja teatas politseile kella 11.40 paiku, et Põhara külas on sõiduk teelt välja sõitnud.

Lääne prefektuuri Pärnu välijuht Arvi Tael ütles, et kohapeal kogutud tõendid viitavad, et sõiduauto Volkswagen Golf liikus suurel kiirusel Põhara-Ellamaa teel Põhara suunas. 61-aastase mehe juhitav auto kaotas kurvis juhitavuse ja paiskus teelt välja katusele.

Õnnetuse tagajärjel hukkusid kohapeal juht ja üks kaassõitja, 56-aastane mees. Sõidukis olid veel 40-, 34- ja 46-aastane mees, kes said vigastada. Sündmuskohalt toimetati PPA kopteriga haiglasse raskes seisundis 46-aastane mees. Teised kannatanud viis kiirabi haiglasse.

Seltskonnal olid joobetunnused ja sõidukist leiti ka alkoholipudeleid. Juhi võimaliku joobe selgitab välja ekspertiis. Esialgsetel andmetel olid sõitjatel turvavööd kinnitamata.

Viimastel päevadel on Lääne-Eestis olnud mitu rasket ja hukkunutega liiklusõnnetust. „Kutsun kõik mootorsõidukijuhte pidama kinni piirkiirusest, kindlasti olge sõitma minnes kained ja veenduge, et ka kaasreisijad kinnitavad turvavöö, mis päriselt päästab elusid. Vaatamata headele tee- ja ilmastikuoludele olge liikluses hoolsad,“ ütles Tael.

Õnnetuse kohta on alustatud kriminaalmenetlust.

Jaga
Kommentaarid