Laulupeo toimumise päeval (2. juulil) sõidavad bussid 1, 18 ja 18A, 40, 42, 60 ja trolliliinid nr 1 ja 3 ning trammiliinid nr 1 ja 3 tihendatud graafikuga. Mugava ühenduse Haabersti ehk tinglikult Lääne-Tallinna ja kesklinna vahel aitab tagada bussiliin nr 42.

Tallinna abilinnapea Vladimir Svet rõhutas, et vaatamata liikluse hajutamisele tuleb arvestada võimalike liiklusseisakutega. „Sõltuvalt päevast ja konkreetsest kellaajast kehtivad eri paigus ajutised liikluspiirangud. Need puudutavad eeskätt Kalevi staadioni ja lauluväljaku ümbrust ning rongkäigu marsruuti.“ Seega tasub eelnevalt oma teekond läbi mõelda ja tutvuda liikluskorraldusega. Operatiivset infot ummikute seisust saab alati mobiilirakendusest Waze.

Kalevi keskstaadioni ja Teatri väljaku vahel liigub laulupeobuss nr 81. Buss väljub Teatri väljakult 30. juunil kella 8–23ni ja 1. juulil kella 12–23 umbes iga 5 minuti tagant.
Lauluväljaku ja Teatri väljaku vahel liigub laulupeobuss nr 80. Buss väljub Teatri väljakult 2. juulil kella 12–23 umbes iga 5 minuti tagant.
J. Smuuli teel peatuses Laulupidu saabub ja väljub palju busse.

Laulupeo lõppedes ootab peokülalisi J. Poska tänaval üle 50 trammi, mis väljuvad kesklinna suunas paariminutiliste vahedega.

Pirita teel liiguvad bussid 1, 8, 34, 38.

Täpsem info liiklusmuudatuste kohta on leitav Tallinna linna kodulehel www.tallinn.ee, Ühisteenuste kodulehel www.parkimine.ee, Eesti Laulu- ja Tantsupeo SA kodulehel www.2023.laulupidu.ee ning vastavates sotsiaalmeediakanalites.