Hukkusid 31-aastane Oleksandr Hluštšenko, kellest jäi maha väike tütar, 33-aastane Serhi Zabolotnõi, kellel oli kaks väikest tütart, tema eakaaslane Ivan Romantšenko, kellel on poeg, 35-aastane Andri Burakov, kellest jäi maha väike poeg, 48-aastane Serhi Volkov, kes oli kahe poja ja kahe tütre isa ning 50-aastane Andri Mõhhailenko, kellest jäid maha tütar ja kaks poega, teatas Sveske metsamajandi filiaali juht Oleh Zakussõlo telekanali 1+1 uudistesaatele TSN.

Zakussõlo sõnul leidis tragöödia aset siis, kui metsateadlased sõidsid piiriäärsesse piirkonda istutatud metsa üle vaatama. Zakussõlo lisas, et Ukraina sõjaväelased olid selleks loa andnud.

„Varem oli informatsioon, et see oli suurtükituli, aga see ei ole nii. Tuli vaenlase diversiooni- ja luuregrupp, mis tulistas meie töötajaid läheda maa pealt... Alguses hakkas diversiooni- ja luuregrupp tulistama küla. Metsateadlased kuulsid seda ja otsustasid sellest kohast lahkuda, kus olid. Selgus, et metsateel oli diversiooni- ja luuregrupi varitsus, mis neid tulistas,“ rääkis Zakussõlo.

Zakussõlo lisas, et venelased ei lasknud nimme üle ööpäeva tapetute surnukehi ära tuua. Sündmuskoha kohal lendas droon.

Jaga
Kommentaarid