Postituses on kirjas, kuidas ürituse ajal sisenes baari noormees, kes istus nende lähedale ja küsis, kes on esineja. „Seejärel läks talle rusikatega kallale, hakkas peksma ja lõpuks viskas noaga. Ründaja karjus igasugu solvanguid ja korrutas jumala vihast homoseksuaalide vastu,“ kirjutati postituses.

Veel on postituses mainitud, kuidas ründaja oli vene kodakondsusega kaine noormees, kes uskus, et täidab jumala tahet. „Üritusel osalejad ja ja baaritöötajad hoidsid teda kinni, kuni kohale tuli kaks kiirabibrigaadi ja politsei. Soome pastor on praegu haiglas ja lisaks temale veel kaks inimest vajasid esmaabi.“

PPA pressiesindaja Anu Villmann ütles, et täna kell 14.47 sai häirekeskus teate, et Tallinnas Komandandi tänava meelelahutusasutuses ründas 25-aastane mees 30-aastast meest, kes sai rünnaku käigus viga.

Villmanni sõnul said veel viga ka 49-aastane naine ja 30-aastane mees, kes kannatada saanud meest ründaja eest kaitsesid. Kiirabi viis kannatada saanud inimesed, 30-aastased mehed ja 49-aastase naise haiglasse.

„Politsei pidas 25-aastase mehe kuriteos kahtlustatavana kinni ja alustas juhtunu uurimiseks kriminaalmenetlust,“ ütles pressiesindaja.

Jaga
Kommentaarid