Ühismeedias levib videost ka pikem versioon, milles on näha, kuidas noormehel kukub parkuurivemp õnnetult välja, mille tagajärjel ta trepikoja põrandale liikumatult lamama jääb.

Pärnu haiglast teatati, et tegemist oli õnneliku õnnetusega: kiirabiautos haiglasse toimetatud mehele tehti vajalikud uuringud ja analüüsid, misjärel tal suisa samal ööl koju minna lasti.

Pärnu politseijaoskonna piirkonnapolitseinik Rain Reinson märkis, et tegemist on õnnetusega, mida oleks kindlasti saanud ära hoida – seda juhul, kui ülemeelikus tujus mehe kaaslased oleksid õigel hetkel sekkunud ja trepipiiretel ronimist takistanud.

„Ärge kartke olla ebapopulaarne ja hulljulget riskeerijat korrale kutsuda.“

Rain Reinson

„Sellel juhul võib küll öelda, et õnnetus suisa hüüdis tulles,“ sõnas Reinson.

Kas videos nähtud inimesed olid selleks hetkeks alkoholi pruukinud või mitte, politsei ei tea. Küll aga rõhutas Reinson, et lõbusas meeleolus seltskonnas – eriti, kui mängus on ka alkohol – on ohutunne kerge kaduma.

„Panekski inimestele südamele, et kui märkate, et kellegi käitumine on ohtlik, siis kindlasti reageerige ja katsuge halvimat ära hoida. Ärge kartke olla ebapopulaarne ja hulljulget riskeerijat korrale kutsuda. Hoidke oma sõpradel silm peal ja kui näete, et manitsemisest ei piisa, helistage 112 ja kutsuge politsei,“ sõnas ta lõpetuseks.