Kuidas loodusest häid pilte saada, selgitas oma kogemuste põhjal fotograaf Sven Začek.

„Geniaalsed asjad on lihtsad ja nii ka fotograafia puhul. Kõige lihtsam asi, mida fotograaf saab teha, on muuta võttenurka,“ sõnas Začek. „Võin nimetada kaht sorti võttenurkasid. Üks on mugav – ja teine on hea pildi võttenurk.“ Kuidas võttenurgamuutus fotograafi kaameras ja pildiotsijas välja näeb, vaata videost! Lisaks on seal veel neli head soovitust, mida tasub pildistama minnes meeles pidada.

Fotosid ootame konkursile 20. juunini ja võitjad selguvad kolm päeva hiljem, 23. juunil.

Auhinnaks on erinevad XIII noorte laulu- ja tantsupeo piletid, mida jagub nii parematele kui ka kõigi osalejate vahel väljaloosimiseks.

Konkursile töö saatnute vahel loosime välja ka Delfi kogupaketi aastatellimuse, mis võimaldab lugeda nii Delfi, Eesti Päevalehe, Eesti Ekspressi kui ka Maalehe tasulist sisu ning Pere ja Kodu, Kroonika, Eesti Naise ja Anne & Stiili veebiajakirju. Kogupaketti saab jagada kahe sõbraga.

Lisaks on loosirattas Eesti Ekspressi paberlehe aastatellimus.

Kõige noorematele pildisaatjatele mõeldes on auhinnaks „Lotte“ kogupereetenduse perepilet: teatrisse saab kaks täiskasvanut ja kaks last.

Konkursile saadetud foto peab olema saatja autoritöö ja pildistatud foto- või telefonikaameraga. Delfi Meedial on õigus saadetud pilte avaldada ja teha parematest eraldi fotolugu. Ootame kindlasti kõiki noori pildistama. Vanusepiirangut konkursil pole, pilte võivad saata kõik.

Mis muud kui loodusesse ja kaamera kaasa! Head märkamist ja põnevaid tabamusi!

Fotosid saab konkursile laadida siit: