Linnapea Vitali Klõtško teatas plahvatustest Kiievis.

Kiievi Darnõtskõi rajooni kukkusid droonitükid ja puhkes tulekahju. Klõtško sõnul süttis eramaja. Holossijivskõi rajoonis sai kannatada 27-aastane naine, kes viidi haiglasse. Plahvatused toimusid ka Petšerskõi ja Podilskõi rajoonis. Kiievi linna sõjaadministratsioon teatas, et Petšerskõi rajoonis kukkusid droonitükid pargitud autole. Veidi hiljem lisati, et süttis kolm autot.

Pärast kella 4 teatati plahvatusest Svjatošõnskõi rajoonis. Kiievi linna sõjaadministratsiooni teatel kukkusid droonitükid ühe ettevõtte territooriumile.

Klõtško teatas, et Holossijivskõi rajoonis evakueetiti elumajast 20 inimest. Üks inimene hukkus ja eakas naine viidi haiglasse.

Pärast kella viit teatas Kiievi linna sõjaadministratsioon, et okupandid kasutasid ainult kamikaze-droone Shahed. Rünnak oli massiline, erinevatest suundadest ja mitmes laines. Õhuhäire kestis ligi kolm tundi. Esialgsetel andmetel hävitati Kiievi õhuruumis üle 20 drooni.

Kiievi linna politseiülem Ivan Võhivskõi teatas, et öise Vene droonirünnaku tagajärjel sai üks inimene surma ja 13 kannatada.

„Kiievis sai vigastada üheksa inimest, 33-aastane naine hukkus. Kiievi oblastis sai vigastada neli kodanikku,“ teatas Võhivskõi.

Kahjustada sai 16 objekti, mille hulgas on tsiviilautod ja -rajatised ning elumajad.

Jaga
Kommentaarid