„Jooksus olnud mees võttis ise äsja politseiga ühendust. Nüüd teeb politsei tööd edasi selle nimel, et selgitada välja kõik juhtunu asjaolud,“ sõnas PPA pressiesindaja kell 14.20 paiku Delfile.

Muu hulgas pole endiselt teada, kes autot juhtis.

Häirekeskus sai pühapäeval kella 9.40 paiku teate Põhja-Tallinnas Paljassaare teel juhtunud liiklusõnnetusest, kus vastu elektriliiniposti sõitnud sõiduautos hukkus naine.

Lääne-Harju politseijaoskonna välijuht Martin Teder sõnas, et õnnetuse hetkel oli sõidukis kokku neli inimest, neist kaks jooksid pärast avariid sündmuskohalt minema. „Masinas kaasreisijana viibinud 41-aastane naine sai õnnetuses sedavõrd raskelt viga, et hukkus sündmuskohal. Avariipaika jäänud mees viga ei saanud.“

Teder lisas, et avarii juhtus vahetult enne raudteeülesõitu sirgel teelõigul, nähtavus sel lõigul on hea. „Lubatud suurim kiirus 50 km/h, kuid avariipaigal avanenud vaatepilt annab alust kahtlustada, et õnnetusse sattunud masin liikus lubatust oluliselt suurema kiirusega. Seda kahtlust kinnitab ka tõsiasi, et masin niitis teelt välja sõites maha kaks elektriposti ning ka sõiduki enda kahjustused on suured, õnnetuse järel [see] rebenes.“

Pärast õnnetust tuvastas politsei, et avariipaigale jäänud mees oli raskes joobes. Purupurjus oli ka üks avariipaigalt põgenenud mees, kelle politseinikud peagi eemal tabasid.