Valitsust toetava riikliku uudisteagentuuri Anadolu arvestuse järgi kogus Erdoğan 52,34% häältest ja vastaskandidaat Kemal Kılıçdaroğlu 47,66% häältest.

Sarnase tulemuse andis opositsiooni poole kalduv uudisteagentuur Anka, kelle teatel sai Erdoğan 51,52% ja Kılıçdaroğlu 47,72% häältest. Ainsaks väikeseks lohutuseks on opositsioonile teadmine, et varem on Türgi president võitnud valimised alati juba esimeses voorus. Valimisaktiivsus oli eelmise vooruga võrreldes pisut madalam, langedes 88% juurest 85%-le. Eelkõige langes aktiivsus kurdi valijate seas.

Kui loetud oli 95% häältest, vahendas riiklik valimiskomisjon, et Erdoğan juhib 52,28% häältega ja Kılıçdaroğlu toetus on 47,72%.

Erdoğan ütles pühapäeval toetajatele peetud kõnes, et tänab iga valijat, kes andis talle ja tema Õiguse ja Arengu parteile (AKP) mandaadi riigi juhtimist jätkata. Esimeses voorus kolmandaks jäänud marurahvuslane Sinan Oğan soovitas oma toetajatel enne teist vooru valida Erdoğani poolt.

Ehkki ametlik häältelugemine alles käib, soovisid mitmed riigijuhid Erdoğanile juba võidu puhul õnne. Esimeste seas edastasid õnnitlused Katari emiir Sheikh Tamim bin Hamad al-Thani ja Aserbaidžaani liider İlham Alijev. Ungari peaminister Viktor Orbán kirjutas Twitteris koos õnnesoovidega, et Erdoğani võit on vaieldamatu. Sarnase avalduse tegi Somaalia peaminister Mohammed Farmaajo, kelle sõnul näitab tulemus Erdoğani juhivõimed ja selle üle rõõmustavad miljardid inimesed üle maailma. Liibüast edastas õnnitlused riigi „ühtsusvalitsuse“ juht ja Türgi liitlane Abdul Hamid al-Dbeibeh