Politsei teatel pääsevad inimesed, kes töötavad selles piirkonnas ja kelle töökoht asub ohutus alas, täna siiski tööle. Teistel liiklejatel palutakse piirkonda vältida ning valida oma sõitudeks teine marsruut. Politseinikud on neil teelõikudel väljas ning suunavad liiklejaid tänavatele, kus on ohutu liikuda.

Päästeameti erikeemia talitus on teostanud õhusaaste mõõtmisi erinevates piirkondades. Kui kella 00.15 paiku levisid Assaku ja Peetri piirkonnas veel ohtlikud aineühendid, siis kella 02.00 paiku neis kahes piirkonnas õhusaastet enam ei tuvastatud.

Tuulesuuna muutumisega teostati mõõtmised ka Ülemiste järve kandis, kuid kell 02.38 saabus info, et Ülemiste piirkonnas õhusaastet ei ole. Samuti ei tuvastatud õhusaastet Luige ja Kangru piirkondades.

Kell 3.06 hakkas suits levima Lasnamäe poole. Mõõtmised viidi läbi Betooni, Raadiku, Ümera ja Mustakivi tänavate piirkondades, kus tuvastati õhus ohtlikud aineühendid. Lasnamäe piirkonna elanikele saadeti välja EE ALARMi sõnum, milles paluti aknad ja uksed suletuna hoida, lülitada välja sundventilatsioon ja vältida vabas õhus viibimist.

Video põlengust: