Ka Delfi toimetuseni jõudis video, kus näha, kuidas üks suurem poiss tõukab ja lööb jalaga endast väiksemat poissi. Viimane olla väidetavalt kaheksa-aastane. Too lebab metsatukas maas, kui ründaja teda jalaga taob. Hetkeks saab ohver püsti, kuid suurem poiss lükkab ta siis pikali ning virutab taas korduvalt jalaga. Kuulda on ohvri karjeid.

„Snapchatis ja Facebooki gruppides jagatakse laste vahelist löömise videot. Politsei on sellest juhtumist teadlik ja tegeleb osapooltega,“ märkis Viljandi politseijaoskonna veebipolitseinik Elerin Tetsmann Facebookis.

„Iga jagamine taasohvristab kannatanut ning tegelikkuses on abivajav laps ka lööja. Lastega tegeleb nii politsei kui ka lastekaitse ning me võtame seda juhtumit äärmise tõsidusega. Palun teie kõigi abi selle video leviku tõkestamisel!“

Videod vägivallatsemisest Pärnus

Praegune videomaterjali levik meenutab sündmusi mullu sügisel Pärnumaal. Ka siis levisid kaadrid juhtunust sotsiaalmeediast. 17. oktoobril sai PPA teate, et Pärnu linnas Vanapargis ja seejärel Pärnu jõe ääres lõid kolm alaealist tüdrukut, kaks neist 14-aastased ja üks 15-aastane, 13-aastast tüdrukut, kellele tekitasid kehalisi vigastusi.

Mõned päevad hiljem sai PPA teate, et Pärnumaal Tori vallas asuvas korteris lõid 15-aastane ja 14-aastane tüdruk 12-aastast tüdrukut, kes sai vigastusi.

Jaga
Kommentaarid